#TTSTAE

TATTOOS ARE ETERNAL


Ontdek hier projecten en evenementen.

Webshop


Naast tatoeëren ontwerp ik nu ook leuke designs voor op T-shirts, mokken, truien en veel meer. 

Dit alles kan je vinden op mijn gloednieuwe webshop. Neem dus zeker eens een kijkje en wie weet vind je wel net dat ene cadeautje of de tote-bag die je altijd al wou. 


www.leseastwood.com 

Collage
Rood-wit
Totebag
Totebag2
Koppel
Trui
MijnBestelling
IMG_3212
IMG_3213
IMG_3214
IMG_3218
IMG_3217
IMG_3216
IMG_3215
IMG_3222
IMG_3223

2021


In 2021 vierde ik 20 jaar tatoeëren en 10 jaar mijn eigen zaak. Omdat een feestje geven nogal riskant was door corona had ik iets anders bedacht.

Om al mijn klanten te bedanken gaf ik elke maand 5 cadeaupakketten weg. Iedereen die een afspraak had vulde een papiertje in en op het einde van de maand trok ik 5 winnaars. 


Ben je niet in de prijzen gevallen en wil je ook graag een pakketje.  Geen probleem, ze zijn ook te koop. Een volledig pakket kost 30 euro, de koffiemok en spaarpot elk 8 euro of 15 euro voor de 2. De magneet komt op 2 euro en een T-shirt 15 euro. 


Dankzij deze actie vond ik ook de liefde voor het ontwerpen van eens iets anders dan een tatoeage.


Tattoos Are Eternal


Deze leuke advertenties zijn ondertussen overal te vinden. We kennen allemaal de slogan Diamonds Are Forever en deze is meer dan waar. Als je iemand een diamant geeft dan draagt ze die voor altijd.

Maar wat als je nog verder wil gaan? Doe de liefde van je leven een tattoo cadeau en die zal voor altijd bij hen zijn. En wat nog leuker is, deze is zowel het perfecte geschenk voor vrouwen als voor mannen. 

TTSTAE1
cadeaubonnen
TTSTAE11
postkaarten
TTSTAE6
Roos
TTSTAE12

It's Getting Real


Les Eastwood volgde een opleiding realisme bij meester tatoeeur Frank The Butcher uit Houthalen. Deze roos is het resultaat! 

Ik heb 25% korting gegeven aan de eerste 10 die een realistische tatoeage willen. Deze zijn allemaal de deur uit en ze zijn ondertussen ook al allemaal gezet.